«Заступився» за брата – житель Радомишля отримав вирок за вбивство містянина

26 липня 2024 р. 14:24

26 липня 2024 р. 14:24


Жителя Радомишля засудили до 8 років позбавлення волі за вбивство містянина.

Про це 26 липня інформує пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

"За публічного обвинувачення прокурора Коростишівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним в умисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 КК України). Його засуджено до 8 років позбавлення волі. Прокурор у суді довів, що 38-річний житель Радомишля заподіяв містянину смертельних побоїв", - йдеться в повідомленні.

Трагічні події сталися липневої суботи минулого року. Обвинувачений зі своїм приятелем спілкувалися та розпивали пиво поблизу його будинку.

Згодом до них приєднався потерпілий, який у той час проходив вулицею. Спершу він почав з’ясовувати місце перебування свого знайомого, а потім зневажливо висловився про двоюрідного брата обвинуваченого. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, вживав ненормативну лексику, демонстрував невдоволеність.

Така поведінка роздратувала обвинуваченого. Він підійшов до непрошеного співрозмовника та з силою двічі вдарив його кулаком в обличчя і шию, від чого той впав. Щоправда, після цього підвівся і пішов додому, однак до ранку не дожив. Від удару стався перелом шиї, унаслідок чого 58-річний чоловік помер.

Наразі вирок суду не набрав законної сили.

«Заступився» за брата – житель Радомишля отримав вирок за вбивство містянина

Джерело: zhzh.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua