Освітній проєкт «Підготовка експертів з оцінки ґрунтів та відновлення територій, пошкоджених внаслідок бойових дій»

26 липня 2024 р. 17:10

26 липня 2024 р. 17:10


Сумським національним аграрним університетом у співпраці з Королівським аграрним університетом (Британія) та за підтримки Громадської Спілки «Ініціатива «Жива Земля», ГО Огеепіікгаіпе.сіі та Бернського університету прикладних наук (Швейцарія) реалізується освітній проект «Підготовка експертів з оцінки ґрунтів та відновлення територій, пошкоджених внаслідок бойових дій».

Метою проекту є підготовка висококваліфікованих експертів у галузі оцінки ґрунтів та відновлення територій, пошкоджених бойовими діями. Навчання проходитиме з 12 серпня 2024 року по 22 вересня 2024 року у змішаному форматі (онлайн/офлайн) на базі Сумського національного аграрного університету.

Цільовою групою проекту є фахівці з освітою та/або досвідом роботи у агросфері, ГІС, захисті навколишнього середовища та картографії. Особливу увагу буде приділено залученню ветеранів війни та учасників АТО/ООС.

Всі витрати на участь у проекті (проїзд, проживання, харчування, навчання) покриваються організаторами.

Для подачі заявки необхідно до 5 серпня 2024 року надіслати мотиваційний лист, резюме та заповнити відповідну форму. Детальн ішу інформацію можна отримати за запитом. Контактні особи:

Олена Мельник: +41795307889, о1епа.те1пук@8паи.есіи.иа;

Наталія Капінос: +380665694522,

паґа1ііа.каріпо8@8паи.ес1и.иа

Просимо взяти до відома дану інформацією та взяти участь у про є кті .

Освітній проєкт «Підготовка експертів з оцінки ґрунтів та відновлення територій, пошкоджених внаслідок бойових дій»

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua