Шановні медичні працівники Пулинської громади!

26 липня 2024 р. 17:10

26 липня 2024 р. 17:10


Щиро віта ю Вас з професійним святом – Днем медичного працівника, яке уся Україна відзначатиме 27 липня. Ви – Ангели-охоронці у білих халатах, завжди готові прийти на допомогу.

Професія медика відповідальна і благородна. Таку роботу обирають в житті лише сильні й вольові люди. Адже рятувати, повертати до життя інших – це надважлива і надскладна місія!

Останні кілька років саме Ви, дорогі медики, були нашою опорою у боротьб і з пандемією, яка сколихнула весь світ! І всі ми думали, що це найбільше наше спільне випробування. Та від 24 лютого 2022 року Ваша професія набула особливого значення. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку хворих : чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній , чи надає допомогу на передовій .

Напередодні професійного свята б ажаємо В ам , шановні медичні працівники, здоров’я, сімейного затишку, добробуту, успіхів і нових звершень в ім’я України та її Збройних Сил! Нехай В аша турбота та милосердя, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею! А головне – перемоги та миру!

З повагою Пулинськ ий селищний голова Олександр Гаврилюк .

Шановні медичні працівники Пулинської громади!

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua