Поради газовиків: про що варто подбати до зими

03 вересня 2024 р. 10:10

03 вересня 2024 р. 10:10


Розпочався вересень, а це означає, що початок опалювального сезону вже зовсім близько. Тож саме час виконати заходи, що є запорукою безпечного проходження опалювального сезону.

Фахі вці Житомирської філії "Газмережі" рекомендують дотримуватись правил безпеки та виконати кроки, що допоможуть підготуватися до холодів:

- Проведіть технічне обслуговування газорозподільних мереж вашого дому. Регулярний огляд допоможе завчасно виявити мо жливі проблеми і запобігти аварійним ситуаціям.

- Перевірте стан газового обладнання. Вчасне обслуговування і ремонт газових приладів забезпечить їх надійну роботу, підвищить ефективність та продовжить термін експлуатації. У інструкції до газоспоживаючого обладнання вказано періодичність проведення його обслуговування. Зверніть уваги чи не воно проводилося й за потреби викличіть спеціаліста.

- Подбайте про справність димових і вентиляційних каналів. Несправні канали можуть призвести до накопичення чадного газу, що є небезпечним для здоров’я й навіть життя людини. Регулярна перевірка і очищення цих систем допоможе уникнути отруєнь.

Дотримання цих рекомендацій допоможе забезпечити вашому дому тепло і безпеку до настання холодів.

Поради газовиків: про що варто подбати до зими

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua