Із засідання комісії з питань ТЕБ та НС

03 вересня 2024 р. 10:10

03 вересня 2024 р. 10:10


28 серпня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій , яке вів Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк.

Членами комісії розглянуто наступні питання порядку денного:

- Про результати обстежень захисних споруд цивільного захисту в ІІ кварталі 2024 року;

- Про проведення додаткових заходів з імунізації населення громади проти кашлюка, дифтерії та правця у 2024 році;

- Про стан роботи закладів освіти у сфері техногенної та пожежної безпеки, створення безпечних умов перебування у закладах здобувачів освіти і працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації та готовність об’єктів освіти до нового навчального 2024-2025 року;

- Про збільшення мережі консультаційних пунктів та надання можливості більшій кількості непрацюючого населення навчатися правилам поведінки в умовах надзвичайних ситуацій, в тому числі в надзвичайний період.

З інформацією виступили: головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Борис Оріховський; лікар-педіатр «Центру первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради Людмила Кульбовська; начальник відділу освіти Наталія Опанащук.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, по всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення, зокрема:

- Рекомендувати власникам (балансоутримувачам) захисних споруд цивільного захисту (сховищ, укриттів): забезпечити належне виконання Вимог з питань утримання та збереження фонду захисних споруд цивільного захисту.

- Затвердити план проведення додаткових заходів з імунізації проти кашлюка, дифтерії та правця населення громади у поточному році.

Важливим питанням порядку денного комісії було розгляд стану готовності закладів освіти до нового навчального року. Заслухавши доповідь начальника відділу освіти, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених в ході обговорення, вирішено: рекомендувати керівникам закладів освіти вжити вичерпних заходів щодо усунення порушень, вказаних у результатах реревірок.

Інформацію головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення про збільшення мережі консультаційних пунктів та надання можливості більшій кількості непрацюючого населення навчатися правилам поведінки в умовах надзвичайних ситуацій - взяти до відома.

Фото без опису

Фото без опису

:

Із засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua