Радомишльська громада дякує за відновлене дорожнье сполучення

03 вересня 2024 р. 13:30

03 вересня 2024 р. 13:30


Навесні цього року через різке підняття рівня води у низині між селами Ставки та Мініне було зруйновано  відрізок дороги обласного значення «Кичкирі-Ставки-Мініне». Жителі села Мініне залишились без транспортного сполучення з селом Ставки та всією громадою.

Мешканці сіл Ставецького старостинського округу звернулись до Радомишльського міського голови Володимира Тетерського з проханням відремонтувати  зруйновану ділянку дороги та відновити сполучення. Таке ж звернення жителі надіслали і до начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка.

Зважаючи на звернення людей та Радомишльської міської ради, Віталій Бунечко взяв питання відновлення дороги під особистий контроль. Завдяки його сприянню та роботі відповідних служб дорогу було відремонтовано.

Жителі сіл Ставки та Мініне Ставецького старостинського округу та вся Радомишльська громада щиро вдячна начальнику Житомирської обласної військової адміністрації  Віталію Бунечку за розуміння проблем жителів громади і допомогу у їх вирішенні.

Радомишльська громада дякує за відновлене дорожнье сполучення

Джерело: radmr.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua