Під час ворожого артобстрілу загинув радник Малинського міського голови Віктор Недашківський

04 вересня 2024 р. 11:53

04 вересня 2024 р. 11:53


Через ворожий артилерійський обстріл обірвалося життя відомого громадського активіста, із 2021 року радника міського голови, вірного патріота України, справжнього Героя, малинчанина Віктора Недашківського.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Малина Олександр Ситайло.

"Сьогодні, 4 вересня, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу обірвалося життя Недашківського Віктора Івановича (1988 р.н.) - шанованого жителя нашої громади, відомого громадського активіста, із 2021 року радника міського голови, вірного патріота України, справжнього Героя.

Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Віктора Недашківського. У ці скорботні хвилини ми поруч із Вами розділяємо біль від втрати, адже це непоправна втрата для усієї Малинської громади. Сил Вам та витримки у ці тяжкі дні.

Відмічу, що з самого початку російсько-української війни Віктор став на захист рідної країни, спочатку волонтерив, а з 2015 року вступив до лав ЗСУ. У 2019 році був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

І нині він стійко та мужньо стояв на захисті України, яку любив усім серцем і вірив у її велике майбутнє, перебуваючи на посаді головного сержанта десантно-штурмової роти однієї з в/ч ЗСУ. Та на жаль, всі плани та мрії обірвала війна. Вічна та світла пам'ять тобі друже! Ти назавжди залишишся жити у серцях всіх, хто тебе знав!", - з сумом написав Олександр Ситайло.

malungeroy040924 kor 1 min

Під час ворожого артобстрілу загинув радник Малинського міського голови Віктор Недашківський

Джерело: korosten.today

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua