На війні загинув радник міського голови Малина, волонтер і активіст —...

04 вересня 2024 р. 15:37

04 вересня 2024 р. 15:37


Життя чоловіка обірвалося у 36 років

Сьогодні, 4 вересня 2024 року, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу обірвалося життя Недашківського Віктора Івановича (1988 р.н.) — шанованого жителя нашої громади, відомого громадського активіста, із 2021 року радника міського голови, вірного патріота України, справжнього Героя.

Ці слова написав у фейсбуці мер Олександр Ситайло.

«Відмічу, що з самого початку російсько-української війни Віктор став на захист рідної країни, спочатку волонтерив, а з 2015 року вступив до лав ЗСУ. У 2019 році був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

І нині він стійко та мужньо стояв на захисті України, яку любив усім серцем і вірив у її велике майбутнє, перебуваючи на посаді головного сержанта десантно-штурмової роти однієї з в/ч ЗСУ. Та на жаль, всі плани та мрії обірвала війна. Вічна та світла пам’ять тобі,  друже! Ти назавжди залишишся жити у серцях всіх, хто тебе знав!» — йдеться у дописі Ситайла.

З 2014 року Віктор очолював Малинську самооборону і був керівником районної організації УНА-УНСО. Разом з побратимами з «Малинської сотні» він створював перші блокпости на в’їздах до міста, навчав молодь військовій справі.

Віктор палко любив Україну і був невтомним волонтером, допомагаючи захисникам України. З 2015 року він сам вступив до лав Збройних Сил.

У березні 2019-го Віктор був нагороджений з рук Петра Порошенка орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Редакція MALYN.MEDIA висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віктора. Світла пам’ять!

По темі: На війні загинув 33-річний мешканець села Любовичі

На війні загинув радник міського голови Малина, волонтер і активіст —...

Джерело: malyn.media

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua