Долучайтеся до змін! Станьте частиною проєкту з підготовки та працевлаштування водійок вантажівок!

05 вересня 2024 р. 12:00

05 вересня 2024 р. 12:00


В Україні стартував пілотний проєкт з підготовки та працевлаштування водійок вантажівок. За два дні анкету заповнили вже понад 500 жінок і це неймовірний результат!

Також ми отримуємо низку запитів від бізнесів, що готові долучитись до ініціативи. Тож, створили окрему анкету для потенційних партнерів.

Заповнити її можна за посиланням: https://she-trucker.com.ua/home-1

Для успішного втілення ініціативи запрошуємо до співпраці тих, хто готовий зробити свій вклад у розвиток країни та підтримати жінок на шляху до нових можливостей.

Ви можете стати партнером проєкту, якщо:

працюєте в галузі перевезень і шукаєте водіїв та водійок;

можете працевлаштувати жінок після навчання;

готові допомогти проєкту, підтримати учасниць та надати будь-які ресурси для ефективного навчання та працевлаштування жінок.

Чому це вигідно бізнесу?

Розширення штату професійних водіїв: наразі на ринку праці бракує кваліфікованих водіїв. Якщо ви станете учасником нашого проєкту, ви отримаєте доступ до бази мотивованих і навчених водійок, готових до виконання важливих логістичних завдань.

Зміцнення корпоративної відповідальності: підтримуючи гендерну рівність у професії та перекваліфікацію жінок, ви демонструєте залученість вашої компанії до ініціатив, що створюють позитивні зміни. Це важливий крок, який оцінять як ваші клієнти, так і партнери.

Підтримка економіки в часи викликів: водійки, працевлаштовані у вашій компанії або компаніях-партнерах, сприятимуть стабільності та ефективності роботи у складний для країни час, що стане вашим внеском у зміцнення економіки.

Команда проєкту відкрита до будь-яких пропозицій і готова разом досягати поставлених цілей. Допоможемо жінкам отримати якісне навчання і можливість реалізувати свій потенціал у новій професії разом.

Разом створимо нові можливості для жінок і зміцнимо економічну стійкість країни.

Проєкт реалізується ГО Фундація інституційного розвитку за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та за підтримки Програми Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Долучайтеся до змін! Станьте частиною проєкту з підготовки та працевлаштування водійок вантажівок!

Джерело: korosten-rada.gov.ua