КП "Благоустрій" встановлює сучасні контейнери для відходів у Чуднові

05 вересня 2024 р. 17:35

05 вересня 2024 р. 17:35


Комунальне підприємство «Благоустрій» Чуднівської міської ради закупило контейнери для збирання твердих побутових відходів. Загалом закуплено 30 контейнерів об’ємом 1100 літрів та 350 контейнерів на 120 літрів. Загальна вартість закупівлі склала 629 тис. 400 грн, які були виділені з місцевого бюджету.

Контейнери великого об’єму будуть встановлені в різних частинах міста, тоді як контейнери малої ємкості першочергово будуть роздані домогосподарствам на вулицях Лесі Українки та Івана Франка в м. Чуднів. Просимо жителів цих вулиць укласти договори на вивіз твердих побутових відходів (ТПВ). Укласти договір на вивіз ТПВ можна у КП «Благоустрій» за адресою: м. Чуднів, вулиця Героїв Майдану, 146.

Контейнери обладнані спеціальними механізмами для зручного розвантаження у сміттєвоз. Цей крок дозволить покращити якість збору сміття та підтримувати чистоту нашого рідного міста.

Нагадаємо, що минулого року було придбано 27 контейнерів об'ємом 1100 літрів на суму 219 тисяч гривень, які встановили біля багатоповерхівок міста

Встановлення нових контейнерів розпочнеться вже найближчим часом, і ми закликаємо мешканців користуватися ними відповідально.

Які побутові відходи можна викидати у сміттєві баки?

У контейнери для ТПВ можна викидати:
-Харчові відходи
-Пластик
-Папір
-Картон
-Скло
-Металеві банки та інші пакувальні матеріали

Категорично забороняється викидати: великогабаритні предмети, будівельні та рідкі відходи.

КП "Благоустрій" Чуднівської місько ради

Фото без опису

Фото без опису

КП "Благоустрій" встановлює сучасні контейнери для відходів у Чуднові

Джерело: chudniv-miskrada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua