Громадські обговорення про перейменування вулиць Велика Житомирська та Мала Житомирська м. Радомишль

06 вересня 2024 р. 10:52

06 вересня 2024 р. 10:52


Згідно розпорядження міського голови від 05.09.2024 року №80  «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць на території Радомишльської територіальної громади» на громадське обговорення виноситься питання перейменування вулиць Мала Житомирська на Житомирська та Велика Житомирська на Замкова.

Строк проведення громадського обговорення два місяці з дня оприлюднення цього повідомлення.

Відповідальною особою за збір, обробку та оприлюднення результатів обговорення є начальник відділу економічного розвитку, транспорту, міжнародного співробітництва, проєктно-інвестиційної та інформаційної діяльності міської ради Олександр ГУРЕНКО.

Громадське обговорення з питань перейменування вулиць Велика Житомирська та Мала Житомирська м. Радомишль проводиться у формі електронних консультацій з використанням офіційного веб-сайту, сторінки в соцмережах,  поштової адреси та електронної пошти  Радомишльської  територіальної громади.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає

Організатором  громадського обговорення є Радомишльська міська рада.

Список  депутатів, що внесли пропозиції про перейменування:

Вулиці Велика Житомирська на Замкова та Мала Житомирська на Житомирську

(О.Соболевський, П. Огороднійчук, С.Ковальчук, В.Іщенко, В.Шатилович, В.Літвін, М.Григорович, В.В.Тужик, О.Потієнко, Л.Туровець, І.Христюк, О.Петрова, В.Глущенко, Н.Лобас, О.Максимів, Р.Демчук, М.Власенко, М.Яценко, В.А.Тужик.

Поштова адреса для подання пропозицій (зауважень): вул., Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, Житомирського району, Житомирської області, 12201, адреса електронної пошти radomyshl_mr@ukr.net, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення 44231.

Результати громадського обговорення оприлюднюються на офіційному сайті Радомишльської міської ради протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень).

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Громадські обговорення про перейменування вулиць Велика Житомирська та Мала Житомирська м. Радомишль

Джерело: radmr.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua