У Пулинській громаді запрацювала оновлена Молодіжна рада

06 вересня 2024 р. 13:32

06 вересня 2024 р. 13:32


Молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом при Пулинській селищній раді . Вона створена з метою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні.

46 сесією селищної ради від 22 серпня 2024 року було прийнято рішення №1594 про створення оновленої Молодіжної ради та затвердження її Положення.

28 серпня у селищній раді відбулися збори активної молоді, яка має бажання працювати в команді заради громади. На збори, які вела директорка КУ «Центр надання соціальних послуг» Аліна Грибан, були запрошені голова селищної ради Олександр Гаврилюк та секретар ради Олена Гузюк.

У ході зібрання було обрано голову Молодіжної ради, заступника та секретаря. Ними стали старшокласники, здобувачі освіти громади:

  • Голова – Данило Сорокін (Кошелівський ліцей);
  • Заступник – Денис Лех (Мартинівський ліцей);
  • Секретар – Настасія Трач (Івановицький ліцей).

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, що постійно проживають на даній території.

Нині Молодіжна рада Пулинської селищної ради нараховує близько 20 молодих людей. Запрошує активних небайдужих юнаків та дівчат долучатися, аби разом формувати молодіжну політику громади.

Фото без опису

У Пулинській громаді запрацювала оновлена Молодіжна рада

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua