6 вересня - День адміністратора центру надання адміністративних послуг

06 вересня 2024 р. 14:41

06 вересня 2024 р. 14:41


Сьогодні професійне свято відзначають ті, хто щодня допомагає людям у вирішенні важливих справ — адміністратори центру надання адміністративних послуг. Щодня до ЦНАПу звертається велика кількість громадян, і кожен з них отримує не лише якісне обслуговування, але й щиру посмішку та людське ставлення.

У Центрі надання адміністративних послуг Чуднівської міської ради працює команда, що  забезпечує надання адміністративних послуг, а саме:  державна реєстрація актів цивільного стану (ДРАЦС), реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання,  соціальні послуги (пільги, допомоги, субсидії), послуги у сфері архітектури та містобудування, послуги державного земельного  кадастру,  державна  реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та інші послуги місцевого значення. Колектив ЦНАПу налічує  10 посадових осіб, з яких  -  6  адміністраторів.

Відвідувачі Чуднівського ЦНАПу можуть звернутися за наданням 219  послуг. Для зручності жителів громади найбільш поширені та популярні послуги (зараз їх 144) доступні на віддаленому робочому місці в селищі Великі Коровинці.

З нагоди професійного свята вітаємо колектив Центру надання адміністративних послуг Чуднівської міської ради! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам у роботі та успішно розвиватися. Міцного здоров’я, щастя, сили і витримки, оптимізму і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, мирного неба над головою та успіхів у нових починаннях!

6 вересня - День адміністратора центру надання адміністративних послуг

Джерело: chudniv-miskrada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua