Вранці біля Житомира сапери підірвали збиті «шахеди», не панікуйте і не вірте чуткам, - Сухомлин

06 вересня 2024 р. 23:30

06 вересня 2024 р. 23:30


Мер Житомира Сергій Сухомлин пояснив причину гучних вибухів, які вранці 6 вересня чули містяни – сапери підірвали збиті напередодні ворожі «шахеди».

Також мер у відеозверненні закликав не вірити різним чуткам.

«Сьогодні зранку багато житомирян чули потужні вибухи, і по місту пішли плітки, що «знов ракета прилетіла». Сьогодні наші сапери підривали ті «шахеди», які були збиті після останнього нальоту на місто Житомира. Вони лежали в полі, в інших містах, їх просто підривали. Військові не завжди попереджають нас про те, що будуть проводитися такі роботи, але це їх справа і головне їм довіряти», - сказав мер Житомира.

Він також прокоментував чутки про те, що над Корбутівкою кружляв «шахед»-розвідник, а білоруси готують напад на Житомир і Вінницю, щоб дійти до Придністров’я.

Нагадаємо, у ніч на 5 вересня ворог атакував Україну 78 ударними БпЛА типу «Shahed», в результаті протиповітряного бою було збито 60 ударних безпілотників , в тому числі і силами ППО в Житомирській області.

Як повідомляв , 28 серпня 2024 року вибухотехніки поліції Житомирської області знищували ворожі касетні боєприпаси , які були виявлені під час роботи на місцях обстрілів крилатими ракетами.

Вранці біля Житомира сапери підірвали збиті «шахеди», не панікуйте і не вірте чуткам, - Сухомлин

Джерело: Житомир.Info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua