Екологи розповіли про результати перевірки пального на житомирській АЗС

07 вересня 2024 р. 02:31

07 вересня 2024 р. 02:31


За висновком незалежної лабораторії, зразки бензину, відібрані на АЗС Oil-X у Житомирі, відповідають вимогам технічного регламенту.

Про це 6 вересня інформує пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.

«З 26 серпня по 3 вересня 2024 року фахівці відділу державного ринкового нагляду ДЕІ Поліського округу здійснили позапланову перевірку за зверненням споживача (користувача) щодо неналежної якості пального на АЗС Oil-X по вул. Івани Сльоти у Житомирі», - йдеться в повідомленні.

За результатами дослідження відібраних зразків автомобільного бензину А-95-Євро-Е5, яке проводилося у ТОВ «НВО «Технологія. Процеси. Контроль», встановлено, що зразок автомобільного бензину А-95-Євро-Е5 відповідає вимогам Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого Постановою КМУ № 927 від 1 серпня 2013 року.

Фото Державної екологічної інспекції Поліського округу

Екологи нагадують, позапланові перевірки відновлені у зв’язку зі змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 08 березня 2024 р. № 261 до Постанови КМУ № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану».

Екологи розповіли про результати перевірки пального на житомирській АЗС

Джерело: Житомир.Info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua