Житомирські "Дракони" вибороли чотири «золота» та три «срібла» на чемпіонаті світу

07 вересня 2024 р. 06:41

07 вересня 2024 р. 06:41


На чемпіонаті світу серед клубних команд з веслування на човнах «Дракон» житомирські спортсмени вибороли чотири золоті медалі.Про це повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Змагання проходять з 1 по 9 вересня 2024 року в італійському місті Равенна.

Це один із найбільших чемпіонатів, у якому бере участь понад 3 тисячі спортсменів з різних країн світу. Клуб Кайзер з міста Житомира представлено у категоріях юніори, прем'єри та Парадрагон.

«До складу команди увійшли житомиряни — 39 спортсменів, з яких 27 є діючими спортсменами (чоловіки, жінки та юніори), і 12 виступають у класі Парадрагон — наші ветерани. На сьогодні ми вже маємо 4 золоті медалі", — розповіла Ірина Ковальчук, начальниця управління сім’ї, молоді та спорту.

Окрім того, юніори здобули два срібла у категорії мікс та одне срібло у категорії Open на дистанціях 200 та 2000 метрів.

Ветерани взяли участь та здобули перемоги на дистанціях 2000 та 200 метрів у класах Paradrogon-1 (всі спортсмени в човні ветерани) і Paradragon-2 (змішаний склад: 50% ветерани та 50% професійні спортсмени).

«Для наших ветеранів дуже важливо брати участь у таких змаганнях. Це не лише можливість показати свою майстерність та здобути перемоги, але й спосіб підтримати бойовий дух, зберегти фізичну форму та відчути єдність у команді", - говорить тренер команди Дмитро Мороз.

Джерело: Пресслужба Житомирської міської ради

Житомирські "Дракони" вибороли чотири «золота» та три «срібла» на чемпіонаті світу

Джерело: zt.20minut.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua