У Житомирі суд заборонив будівництво та арештував земельну ділянку

07 вересня 2024 р. 10:44

07 вересня 2024 р. 10:44


Рішенням Господарського суду відповідно, від 16.07.2024 та 04.09.2024, на землю накладено арешт та заборонено будь-яке будівництво на земельній ділянці за адресою м. Житомир, вул. Хлібна, 18-а.

У Житомирі прокуратура вимагає визнати недійсним договір продажу ділянки землі у центрі міста та знести самочинну забудов по вул. Хлібній, 18-а.

Реагуючи на звернення житомирян та Житомирської міськради щодо порушення прав та інтересів громади, Житомирська окружна прокуратура 11.07.2024 заявила позов в інтересах держави в особі Житомирської міськради до підприємця про визнання недійсним договору купівлі-продажу ділянки землі, зобов’язання повернути її та знести самочинно збудовану на ній споруду.

Йдеться про ділянку землі площею майже 0,03 га, що у центрі міста, по вул. Хлібній, 18-а, до того ж, розташованій між двома житловими будинками.

Для забезпечення позову прокуратура  подала до суду заяви про накладення арешту на земельну ділянку та заборону вчиняти будь-які дії, пов’язані із будівництвом на ній.

Журнал Житомира п исав, щодо незаконності будівництва на ділянці депутата по вулиці Хлібній буде розбиратись спеціальна комісія .

У Житомирі суд заборонив будівництво та арештував земельну ділянку

Джерело: zhzh.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua