Юні малинські кіномитці підкорили фестиваль «Золоте курча»

13 вересня 2024 р. 10:25

13 вересня 2024 р. 10:25


Вихованці малинського кіногуртка ЦНТТ тріумфували на 17-му Міжнародному фестивалі «Золоте курча», здобувши перші місця в номінаціях «Ігровий фільм» та «Документальний фільм»

На нещодавно завершеному 17-му Міжнародному фестивалі патріотичного кіно та телефільмів «Золоте курча» в Косові Івано-Франківської області вихованці малинського кіногуртка ЦНТТ продемонстрували високий рівень майстерності, здобувши три перемоги в різних номінаціях.

Про це повідомила Малинська міськрада.

Особливо відзначилися роботи юних режисерів:

  • Валерії Осадчої з фільмом «Що можна купити за десять гривень», який переміг у номінації «Ігровий фільм» серед аматорів.
  • Катерини Суконнік з документальним фільмом «Котобатько з Бордо».
  • Каріни Садун з документальним фільмом «Війна ще не скінчилась».

Вітаємо з перемогою і бажаємо нових підкорених висот у кіноіндустрії.

Юні малинські кіномитці підкорили фестиваль «Золоте курча»

Юні малинські кіномитці підкорили фестиваль «Золоте курча»

17-й Міжнародний фестиваль патріотичного кіно та телефільмів «Золоте курча» 2024 року став знаковою подією в культурному житті України. Фестиваль, що проходив у мальовничому місті Косові, зібрав кінематографістів різних поколінь, які представили свої роботи на суд журі та глядачів.

Ключові моменти фестивалю:

  • Тематика: Фільми, представлені на фестивалі, охопили широкий спектр тем: від історичних подій до сучасних проблем. Особлива увага була приділена патріотичним мотивам та зображенню української ідентичності.
  • Учасники: У фестивалі взяли участь як досвідчені кінематографісти, так і молоді таланти. Роботи учасників демонстрували різноманітність стилів, жанрів та підходів до кіновиробництва.
  • Журі: Склад журі фестивалю включав відомих українських акторів, режисерів та кінокритиків. Їхній професійний погляд дозволив визначити найкращі роботи.
  • Переможці: Лауреатами фестивалю стали молоді таланти з кіногуртка ЦНТТ, які отримали нагороди за свої фільми у різних номінаціях.
  • Мета: Основною метою фестивалю було популяризація українського кіно, підтримка молодих талантів та створення платформи для обміну досвідом між кінематографістами.

Юні малинські кіномитці підкорили фестиваль «Золоте курча»

Джерело: malyn.media

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua