Нагородження переможців та призерів олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів

13 вересня 2024 р. 18:34

13 вересня 2024 р. 18:34


Талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашій громаді росте талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

Відділом освіти Чуднівської міської ради спільно з Чуднівським міським будинком дитячої та юнацької творчості проведено урочисту церемонію «Свято успіху», де було підведено підсумки роботи учнівських та вчительських колективів у галузях освіти і науки, творчості за 2023-2024 навчальний рік.

На виконання Положення про преміювання здобувачів освіти, які виявили вагомі досягнення, та педагогів, які їх підготували, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чуднівської міської ради № 5 від 02.02.2024 року (зі змінами), метою підтримки обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти громади, а також стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у навчанні, грошовими преміями нагороджені здобувачі освіти КЗ «Чуднівський ліцей», Чуднівської гімназії, вихованці Чуднівського МБДЮТ. З бюджету Чуднівської міської ради виділено понад 57 тис. грн. для відзначення 46 здобувачів освіти та 6 колективів переможців і призерів олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів обласного та всеукраїнського етапів.

Ведучі заходу відзначили, що ці перемоги стали можливими завдяки підтримці педагогів і батьків, які надихають і підтримують молодь у досягненні високих результатів.

Фото без опису

Сьогоднішні перемоги – це лише перші сходинки в житті кожної дитини. Нехай надалі всі життєві сходинки долаються з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці. І нехай щороку поповнюються ряди новими талановитими зірочками, збагачуючи і розширюючи нашу зоряну країну.

Відділ освіти Чуднівської міської ради

Нагородження переможців та призерів олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів

Джерело: chudniv-miskrada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua