90-літній ювілей Антоніни Хоменко

14 вересня 2024 р. 11:29

14 вересня 2024 р. 11:29


14 вересня зустрічає свій 90-річний ювілей Антоніна Олександрівна Хоменко з с.Юлянівка.

Антоніна Олександрівна все своє трудове життя пропрацювала у місцевому господарстві. Народила і виростила п’ятеро дітей, дочекалася семеро онуків та п’ятеро правнуків. Сьогодні найбільша мрія ювілярки – аби швидше закінчилася війна. І наші захисники повернулися додому з перемогою.

Шановна Антоніно Олександрівно! Ваш ювілей – це дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти таку дату. Низький уклін вам за ту життєву дорогу, по якій ви пройшли: невтомну працю на благо нашої країни, недоспані ночі, піклування та молитви за ваших дітей і онуків.

Щоб привітати ювілярку та висловити слова шани і подяки, сьогодні до її будинку з квітами та подарунками завітали секретар Пулинської селищної ради Олена Гузюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, староста Ялинівського округу Ігор Перегуда.

Від щирого серця бажаємо Вам, шановна Антоніно Олександрівно, гарного самопочуття та благополуччя, любові та поваги близьких вам людей, зустріти багато радісних свят під мирним небом України !

Фото без опису

90-літній ювілей Антоніни Хоменко

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua