Гороскоп на 16-22 вересня

15 вересня 2024 р. 09:11

15 вересня 2024 р. 09:11


Астрологічний прогноз на тиждень для знаків зодіаку.

ОВЕН

Імовірні розчарування Овнiв, пов’язанi з невдачами в професiйному i особистому життi. На шляху можливі невеликі труднощi, особливо якщо вашi задуми або справи є ризикованими.

Сприятливi днi: 17, 22; несприятливi: 19.

ТЕЛЕЦЬ

Природня недовiрливiсть i обережнiсть перешкоджатимуть успiху Тельця у всiх його починаннях. Доведеться добряче попрацювати, але засмучуватися не варто, оскiльки вашi старання будуть помiченi i винагородженi.

Сприятливi днi: 19; несприятливi: 21.

БЛИЗНЮКИ

Наклеп або нерозуміння людей заважатимуть духовному i творчому розвиткові Близнюкiв. Можливо, з’являться новi колеги, якi вплинуть на ваш свiтогляд. Тиждень потішить гармонією в сiмейних i професiйних взаєминах.

Сприятливi днi: 16, 22; несприятливi: 21.

РАК

Ракiв може підвести інтуїція. Можливе несподiване погiршення матерiального становища. Декому доведеться розлучитися з мрiєю про подорож. Добробут Раків залежатиме вiд їхньої волi та рiшень.

Сприятливi днi: 17, 21; несприятливi: 18.

ЛЕВ

Ви на шляху до досягнення гармонiї. Можете будувати плани щодо роботи i вiдпочинку. Чекайте приємних подарункiв i звісток. Перед Левами творчих професiй вiдкритi широкi простори для вiльного самовираження.

Сприятливi днi: 20; несприятливi: 21.

ДIВА

У Дiв не буде можливостi зробити все, що вони хочуть. Доля готуватиме вас до очікування чогось невiдомого. Для деяких Дів цей тиждень може бути важким, але вони впораються з труднощами.

Сприятливi днi: 17; несприятливi: 22.

ТЕРЕЗИ

У багатьох Терезів буде нагода проявити себе якнайкраще. Ви відчуєте бадьорість духу i радiсть життя. Ймовiрно, що вам буде важко ухвалити правильне рiшення. Нерiшучiсть і сумнiви можуть стати причиною невдач.

Сприятливi днi: 22; несприятливi: 19.

СКОРПIОН

Будуть вдалi придбання, заступництво i пiдтримка. Скорпiони продемонструють свою здатнiсть адекватно сприймати будь-якi незвичайнi явища i ситуацiї. Тиждень вiдновлення втрачених зв’язкiв. Вам потрібно показати всi свої здiбностi i проявити творчий пiдхiд до справи.

Сприятливi днi: 18; несприятливi: 16.

СТРIЛЕЦЬ

Активний творчий тиждень, що сприяє зустрiчам. Багатьом Стрільцям доведеться безпорадно спостерiгати, як вислизають прекраснi можливостi. Ймовірні конфлiкти зi стороннiми людьми. Можливi рiзкi i раптовi перепади настрою.

Сприятливi днi: 16, 22; несприятливi: 17.

КОЗОРIГ

Імовірні дiловi пропозицiї. Необдуманi вчинки можуть призвести до проблем. Надмiрна активнiсть i наполегливiсть Козорогiв можуть примусити їх квапити подiї. Будьте обережними, щоб не потрапити у прихованi пастки, якi розставили ваші заздрісники.

Сприятливi днi: 22; несприятливi: 21.

ВОДОЛIЙ

Ваш інтелектуальний рiвень, особиста чарiвнiсть i бажання вразити людей послужать успiхом у справах i стосунках з коханою людиною. У другiй половинi тижня Водолiям доведеться проявити мужнiсть для протистояння негативним подiям в життi.

Сприятливi днi: 20; несприятливi: 22.

РИБИ

Бiльшiсть Риб зможе досягнути успiху в справах, які зажадають максимальної концентрацiї, дисциплiни i органiзованостi. Цього тижня ви вiдчуватимете себе на висотi.

Сприятливi днi: 19; несприятливi: немає.

Гороскоп на 16-22 вересня

Джерело: novograd.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua