Перемога з боями, Назаренко on fire: Полісся – Верес...

15 вересня 2024 р. 22:17

15 вересня 2024 р. 22:17


У 6 турі Чемпіонату України житомиряни обіграли Верес у вже традиційному “поліському дербі” з рахунком 2:1. У складі “вовків” відзначались Олексій Гуцуляк та Олександр Назаренко. Складна, проте яскрава перемога господарів поля: далі розберемо ключові події поєдинку у Житомирі.

Перший тайм матчу

Варто відзначити, що рахунок ще на самому початку першого тайму відкрили рівненські гості. Вже на 6-ій хвилині поєдинку навіс із лівого флангу, із зони майже біля центральної лінії замкнув головою нападник Вереса Микола Гайдучик. Подачу партнера він елеганто переправив у дальній кут кіпера Полісся Волинця. Перш ніж потрапити за лінію воріт м’яч ще й відбився від каркасу воріт, а дуга польоту м’яча виявилась настільки несподіваною для воротаря вовків, що той навіть не намагався парирувати удар.

І за такого ж рахунку команди пішли на перерву. Ще одним яскравим моментом першої 45-хвилинки стала травма центрбека житомирян Чоботенка, який розбив голову, зіштовхнувшись у повітрі із суперником.

Перемога з боями, Назаренко on fire: Полісся – Верес...

Як була здобута перемога по перерві

Приблизно стільки ж часу у другому таймі, як рівнянам у першому Поліссю знадобилось, щоб забити свій гол у відповідь. Гол прийшов на 50-ій хвилині з того ж лівого флангу. Тонкий навіс від Назаренка замкнув Гуцуляк, виявився найспритнішим на дальній стійці воріт Вереса.

Не пройшо і 10 хвилин як-от господарі поля вийшли вперед. На 57-ій, після гри рукою у своєму штрафному, яку довго перевіряли VAR та особисто головний суддя зустрічі, у ворота Вереса було призначено пенальті. Його впевнено реалізував найяскравіший гравець початку поточного сезону у складі полісян, який, наразі, що називається “on fire”, Сашко Назаренко.

Перемога з боями, Назаренко on fire: Полісся – Верес...

Цей удар з позначки і встановив фінальний рахунок зустрічі – 2:1 на користь Полісся. Вже звично нелегко складається поліське дербі для нашої рідної команди, однак перемога та три очки здобуті, тому наступний крок лише вперед.

Після цієї перемоги Полісся вийшло на 1 місце турнірної таблиці з 13 набраними очками за 5 зіграних матчів. Олександр Назаренко з шістьмома точними пострілами у ворота опонентів продовжує очолювати гонку снайперів української першості.

Перемога з боями, Назаренко on fire: Полісся – Верес...

Джерело: 1.zt.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua