У Житомирі відбулася виставка-продаж товарів місцевих виробників «Зроблено в Житомирі»

16 вересня 2024 р. 11:01

16 вересня 2024 р. 11:01


Вихідними у Житомирі вдруге відбулася виставка-продаж товарів місцевих виробників під назвою «Зроблено в Житомирі».

Захід зібрав понад 35 підприємців, які представили широкий асортимент товарів. Житомиряни мали змогу придбати одяг, дитячі товари, їжу та інші необхідні речі.

На виставці були представлені товари для дому, рукоділля, краса, домашній текстиль та харчові продукти.

Одна з учасниць виставки, Єлизавета Яворська, представляла свій бренд «Little bunny shop», що спеціалізується на виготовленні дитячого та дорослого текстилю. За її словами, це вже друга участь у подібному заході:

"Ця виставка важлива для нас як для місцевого виробника, бо житомиряни вражені, що такі якісні і гарні товари виробляються не десь за кордоном, а тут, у Житомирі. Ми маємо змогу популяризувати наші товари і збільшити прибуток" , – зазначила вона.

Житомиряни, які відвідали виставку-продаж, відзначили високу якість та різноманітність представлених товарів. Багато хто був приємно здивований тим, що такі гарні та сучасні речі виготовляються саме в їхньому рідному місті.

Ольга, одна з відвідувачок, поділилася своїми враженнями: "Я навіть не підозрювала, що у Житомирі є стільки талановитих майстрів та підприємців. Купила кілька речей для дому, зокрема, чудовий текстиль, який анітрохи не поступається за якістю закордонним товарам."

Інший відвідувач, Андрій, розповів: "Приємно бачити, що місцевий бізнес так активно розвивається. Підтримую такі ініціативи, бо вважаю, що варто купувати саме наше, українське. Тут я знайшов кілька корисних товарів для своєї родини."

«Виставка «Зроблено в Житомирі» стала гарною можливістю не лише для популяризації місцевої продукції, а й для підтримки малого бізнесу, який продовжує розвиватися навіть у непрості часи» ,- зазначила Галина Шиманська секретар міської ради.

У Житомирі відбулася виставка-продаж товарів місцевих виробників «Зроблено в Житомирі»

Джерело: zt.20minut.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua