В Андрушівці відкрилася оновлена дитячо-юнацька спортивна школа ім. Віталія Морозова

16 вересня 2024 р. 11:01

16 вересня 2024 р. 11:01


До Дня фізичної культури та спорту, який відзначається 14 вересня, за участю народного депутата України Богдана Кицака, голови Бердичівської районної ради Олександра Балянова, заступника голови Бердичівської РВА Катерини Вислоцької, міського голови Галини Білецької, відбулося урочисте відкриття оновленої дитячо-юнацької спортивної школи ім. Віталія Морозова.

Про це повідомила Андрушівська міська рада .

Традиційно захід розпочався з виконання Державного Гімну України та хвилиною мовчання в знак вшанування пам’яті Захисників і Захисниць України, завдяки яким ми продовжуємо мріяти, вірити у майбутнє, займатися улюбленою справою. Ім’я Віталія Морозова - одного з таких Героїв, сьогодні має честь носити дитячо-юнацька спортивна школа.

Герой України, майстер спорту України з гирьового спорту Віталій Морозов - уродженець Андрушівки, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи, багаторазовий переможець і призер Міжнародних і Всеукраїнських змагань. З початком повномасштабного вторгнення брав участь в обороні міста Гостомель. 7 березня 2022 року ворог обстріляв позиції капітана Морозова з мінометів і ворожа міна обірвала життя Віталія та його побратимів.

Почесне право відкрити меморіальну дошку отримали батьки Віталія та народний депутат України Богдан Кицак.

З вітальними словами та найкращими побажаннями до присутніх звернулися гості свята.

Міський голова Галина Білецька привітала всіх та відзначила, що сьогодні знакова подія для нашої громади - відкриття оновленої дитячо-юнацької спортивної школи, адже нині тут навчається 170 дітей, а це - спортсмени, які гідно тримають спортивний фронт. Для дітей спорт особливо важливий, він виховує характер, бажання перемагати і працювати на результат. Вона також наголосила, що міська рада та депутатський корпус були одностайні в прийнятті рішення щодо оновлення та реконструкції ДЮСШ.

Галина Білецька подякувала тренерам та юним спортсменам, висловила сподівання, що спортивна спільнота буде продовжувати радувати нас новими здобутками та успіхами і прославляти нашу громаду далеко за її межами.

Директор ДЮСШ Ярослав Цибровський висловив слова вдячності батькам Героя Віталія Морозова, який буде достойним взірцем для кожного з вихованців спортивної школи. Подякував міській раді та депутатському корпусу за сприяння у реалізації проєкту з реконструкції ДЮСШ.

З нагоди свята, Дня фізичної культури і спорту та за високі досягнення юні спортсмени та їх наставники були нагороджені Почесними грамотами міської ради та Подяками міського голови.

Після урочистого відкриття гості оглянули оновлене приміщення ДЮСШ, світлі та просторі тренажерні зали. Завдяки утепленню стін, заміні вікон та дверей, системи опалення в спортивній школі буде тепло і затишно.

Відтепер учні ДЮСШ займатимуться спортом в комфортних умовах. Оновлене приміщення стане справжнім осередком фізичної культури, сприятиме вихованню потенційних чемпіонів. А поєднання сучасної спортивної бази та досвіду тренерів-викладачів допоможуть кожному вихованцю досягти високих результатів та прославляти заклад, який почесно носить ім’я справжнього Героя Віталія Морозова.

В Андрушівці відкрилася оновлена дитячо-юнацька спортивна школа ім. Віталія Морозова

Джерело: zt.20minut.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua