Зробимо Україну чистою разом у Всесвітній день прибирання!

16 вересня 2024 р. 11:42

16 вересня 2024 р. 11:42


Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенітет, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці, незламні і продовжуємо боронити нашу державу кожен на своєму фронті.

20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» у 24 регіонах, з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу, враховуючи географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднується до Всесвітнього Дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Участь візьмуть пересічні громадяни, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднаються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації.

До Всесвітнього дня прибирання доєднаються працівники селищної ради. Просимо доєднатися і жителів громади. Тож зробимо територію громади чистою разом!

Зробимо Україну чистою разом у Всесвітній день прибирання!

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua