Смертельний конфлікт у Житомирі: поліцейські затримали підозрюваного

16 вересня 2024 р. 15:53

16 вересня 2024 р. 15:53


15 вересня, пізно вночі, у Житомирі стався трагічний інцидент, в результаті якого загинув 31-річний чоловік. Конфлікт між двома містянами завершився фатально. Про це повідомляє поліція області

Події ночі

Приблизно о 02:15 на перехресті вулиць Великої Бердичівської та В. Гнатюка між потерпілим, який знаходився неподалік свого дому, і незнайомцем виникла сварка. Обидва чоловіки були у стані алкогольного сп’яніння, що загострило конфлікт. Під час суперечки незнайомець вдарив потерпілого в обличчя, внаслідок чого той втратив рівновагу, впав і вдарився головою об бордюр.

Висновки експертів

Медики, які прибули на місце події, констатували смерть потерпілого. Експертиза показала, що причиною загибелі стала закрита черепно-мозкова травма з крововиливом у мозок.

Затримання підозрюваного

Правоохоронці швидко встановили, що удар завдав 29-річний місцевий житель. Підозрюваного затримано та повідомлено про підозру у вбивстві через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України). Наразі триває розслідування для встановлення всіх обставин.

Згідно з українським законодавством, за цей злочин передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Смертельний конфлікт у Житомирі: поліцейські затримали підозрюваного

Джерело: 1.zt.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua