Підпал автомобілів у Народицькій громаді: 26-річний чоловік зізнався у...

16 вересня 2024 р. 16:46

16 вересня 2024 р. 16:46


Відомості про подію

Уночі 14 вересня в селі Радча Народицької громади сталося загоряння двох автомобілів. Поліція отримала повідомлення про пожежу, ймовірною причиною якої стало зумисне підпалення. Згідно з попередніми даними, 26-річний місцевий житель намагався звести рахунки з односельцями. Про це повідомляє поліція області

Реакція правоохоронців та рятувальників

На місці події оперативно працювали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління та рятувальники. Вогонь пошкодив салони і кузови автомобілів ВАЗ-21099 та ВАЗ-2101, які належали двом місцевим жителям.

Встановлення причин та мотивів

За результатами перевірки та експертного висновку ДСНС, пошкодження автомобілів відбулося внаслідок підпалу. Поліцейські встановили, що підозрюваний 26-річний місцевий житель зізнався у вчиненому. Чоловік пояснив, що мотивом його дій стали конфлікти з односельцями. Він закинув підпалені шматки кори дерева в обидва автомобілі та втік з місця події.

Юридичні наслідки

15 вересня слідчі поліції оголосили підозру чоловіку за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України, за що йому загрожує покарання від 3 до 10 років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підпал автомобілів

Підпал автомобілів у Народицькій громаді: 26-річний чоловік зізнався у...

Джерело: 1.zt.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua