У селі Народицької громади 26-річний чоловік підпалив дві ВАЗівки

16 вересня 2024 р. 16:53

16 вересня 2024 р. 16:53


У Коростенському районі поліція затримала підозрюваного у підпалах автомобілів.

Про це 16 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уночі 14 вересня до поліції надійшло повідомлення про загоряння двох транспортних засобів у селі Радчі Народицької громади. Ймовірною причиною пожеж було зумисне підпалення. Поліцейські встановили, що таким чином намагався звести рахунки з односельцями 26-річний місцевий житель.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління та рятувальники. Вогнем було пошкоджено салони та кузови транспортних засобів ВАЗ-21099 та ВАЗ-2101. Автомобілі належали двом місцевим жителям» , - йдеться в повідомленні.

За результатами перевірки та відповідно до експертного висновку ДСНС їх пошкодження відбулося внаслідок підпалу.

Під час проведення слідчих дій поліцейські з’ясували, що до події може бути причетний 26-річний місцевий житель. Чоловік у вчиненому зізнався та пояснив, що мотивом такого вчинку стали конфліктні ситуації, які виникли з односельчанами. Тож він закинув в обидва автомобілі підпалену кору дерева та втік.

15 вересня слідчі поліції за погодженням Коростенської окружної прокуратури оголосили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За чинним законодавством чоловікові за такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

vaz1

vaz2

У селі Народицької громади 26-річний чоловік підпалив дві ВАЗівки

Джерело: korosten.today

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua