Безоплатний онлайн-курс з англійської мови для вихователів дитячих садків: проєкт Міносвіти

16 вересня 2024 р. 21:10

16 вересня 2024 р. 21:10


Міністерство освіти і науки України у співпраці з партнерами MM Educational Group, видавництвом «Лінгвіст» та компанією «Лінгвіст» запускає масштабний освітній проєкт «Базовий курс з вивчення англійської мови з нуля для вихователів закладів дошкільної освіти». Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Курс призначений для вихователів, які не мають попереднього досвіду вивчення англійської мови або знають її на початковому рівні. Він допоможе педагогам опанувати базові мовні навички (аудіювання, говоріння, читання та письмо), які будуть корисними для впровадження навчання англійської мови в закладах дошкільної освіти.

Для вихователів це можливість:

  • Застосовувати англійську мову в освітніх та ігрових процесах, мотивуючи дітей до вивчення іноземної мови в дошкільному віці.
  • Поліпшити професійні навички та підвищити конкурентоспроможність на ринку праці.
  • Мінімізувати побоювання щодо вивчення іноземної мови в дорослому віці, подолати мовний барʼєр, мотивувати себе до покращення результату.
  • Створити умови для ефективної організації англомовного середовища, комунікації з англомовними дітьми та їхніми батьками, формуючи сприятливу та інклюзивну атмосферу в закладах дошкільної освіти.

Курс буде проходити онлайн на платформі ELT SKILLS.

Зареєструватися на курс можна за покликанням .

Вихователі матимуть можливість навчатися у власному темпі в асинхронному режимі протягом 7 місяців — з жовтня 2024 року до травня 2025 року. За бажанням учасники зможуть завершити курс раніше та перейти на наступний рівень.

Важливі дати:

  • Реєстрація: 16 -18 жовтня 2024 року
  • Надсилання кодів доступу: 21 - 31 жовтня 2024 року
  • Початок навчання: 1 листопада 2024 року
  • Підсумки курсу та сертифікація: червень 2025 року

Учасники, які успішно завершать програму, отримають електронний сертифікат із зазначенням досягнутого рівня знань з англійської мови.

Безоплатний онлайн-курс з англійської мови для вихователів дитячих садків: проєкт Міносвіти

Джерело: zhzh.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua