Двом жителям Звягельщини загрожує кримінальна відповідальність за зберігання наркотиків

20 вересня 2024 р. 12:50

20 вересня 2024 р. 12:50


Слідчі Звягельського районного відділу поліції завершили досудове розслідування двох кримінальних проваджень щодо незаконного зберігання наркотичних речовин. Обвинувальні акти стосовно двох жителів району скеровано до суду.

У серпні правоохоронці виявили заборонені речовини у 32-річного та 22-річного чоловіків. Підозрювані стверджують, що зберігали наркотики для власного вживання.

Перший випадок було виявлено під час реагування на заяву про домашнє насильство. Поліцейські виявили два згортки з канабісом у будинку 32-річного чоловіка, якого дружина звинуватила в агресивній поведінці.

Другий інцидент стався під час патрулювання райцентру. У 22-річного перехожого, чия поведінка була підозрілою, поліцейські виявили згорток з психотропними речовинами.

Вилучене було направлено на експертизи. За результатами досліджень обом чоловікам оголошено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 та ч. 2 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

За ці злочини передбачено покарання від штрафу до обмеження чи позбавлення волі.

Звягельський районний відділ поліції Житомирщини

Двом жителям Звягельщини загрожує кримінальна відповідальність за зберігання наркотиків

Джерело: novograd.city