Як самостійно й безоплатно розшифрувати аналізи в Helsi+?

20 вересня 2024 р. 14:45

20 вересня 2024 р. 14:45


Лабораторні дослідження можна прочитати зрозумілою мовою самостійно за 5 хв.

Окрім цього, ви можете щоденно занотовувати показники серцево-судинної системи: пульс, сатурацію та артеріальний тиск.  А також рівень глюкози та холестерину. Все це й чимало іншого можна зробити безоплатно в Helsi+.

Розшифрувати аналізи можна за допомогою інтернету. Вводите показники, які прийшли на вашу ел.скриньку, й одразу хапаєтесь за голову. Бо здебільшого розшифрування у всемережжі рясніє жахами. Мовляв, ваші показники настільки критичні, що вам негайно треба звернутись до лікаря, адже ваші аналізи свідчать про невиліковну хворобу. Звісно, для цього лабораторні дослідження й потрібні, аби виявляти недуги. Але будемо відвертими, частіше аналізи пацієнтів у межах норми. Тож зайве хвилювання лише нашкодить.

Або ж інший приклад. Ви натрапили на більш-менш притомне розшифрування аналізів. Але написане воно медичною термінологією й незрозуміле людині, яка не вчилась на медика. Звісно, опісля ви записуєтесь до сімейного лікаря, аби дізнатись результати. У кращому випадку чекаєте кілька днів на прийом й увесь цей час нервуєте й додумує невідворотне про невиліковну хворобу. Нарешті приходите у лікарню й виявляється, що не все так і погано з вашим здоров'ям. А за еритроцитами, лейкоцитами, тромбоцитами та їх показниками на папірці з аналізами ховається не хвороба, а функціональність організму у межах норми.

Переконані, з прикладами вище зіштовхувалися чимало українців. Втім Helsi+ допоможе вам оминути прочитання аналізів в інтернеті й натомість дасть можливість зробити це самостійно та ще й безоплатно. Та Helsi+ має не лише функцію тактування лабораторних показників, а й інші: контроль вашого серцебиття, пульсу, артеріального тиску. А також рівня глюкози та холестерину у крові та ще багато інших життєво важливих показників, спостереження за якими неодмінно покращать якість вашого життя.

Як самостійно й безоплатно  розшифрувати  результати аналізів

Все доволі просто. Завантажте застосунок Helsi або ж переходьте за цим посиланням . Відмітьте лабораторію, де ви робили аналізи. Оберіть тип аналізу (дослідження крові, загальний аналіз сечі чи інше), завантажте файл з результатами лабораторного дослідження. Натисніть кнопку розшифрувати аналізи. За кілька хвилин ви отримаєте прочитання зрозумілою мовою, без лікарських термінів. У розшифровці йтиметься про ризики ймовірних хвороб, причин їх виникнення, рекомендації з діагностики та лікування, а також підбір лікаря, який допоможе у розв'язанні цього питання. Пам'ятайте, що за розшифровкою аналізів ви можете звернутись до свого сімейного лікаря. Вам не обов'язково з цим запитом записуватись на очний прийом. Ви можете скористатись онлайн консультацією, аби зекономити свій час та вашого лікаря. Ось детальніше, як це зробити .

Відео дня

Трекер здоров`я від Helsi+ або як щодень тримати себе у тонусі

Окрім лабораторних показників важливо контролювати роботу й інших органів та систем. До прикладу,  вашого серця. Це вкрай важливий орган, який схожий на двигун, що безперервно качає кров по судинах, забезпечуючи у такий спосіб кожну клітину вашого тіла киснем та поживними речовинами. Про серце треба дбати з малечку. Спорт, збалансоване харчування, візити до сімейного лікаря у цьому допоможуть. Однак не варто забувати й самостійно контролювати його роботу. Helsi+ допоможе щоденно вносити дані про ваш пульс, артеріальний тиск та сатурацію, аби пересвідчитись, що з вашим серцем та судинами все гаразд. Ось посилання на трекер здоров'я , почніть дбати про своє серце вже зараз, не відкладайте турботу про нього на потім.

Функція нагадування прийому ліків  у Helsi+

Окрім показників серцево-судинної системи у трекері здоров'я можна скористатись й функцією «Нагадування прийому ліків» . Для зручного користування ви можете все налаштувати під себе. Скажімо, ввести найменування препарату, занотувати спосіб застосування, а також написати, який саме препарат вам потрібно вживати: таблетку чи, скажімо, капсули або ж сироп. Можна також додати й терміни початку та завершення прийому ліків. Після налаштування вам щоденно приходитимуть сповіщення, аби ви не забули випити ліки. Helsi+ цілодобово турбується про ваше здоров'я.

Які ще показники вашого тіла контролює Helsi+

Знати про рівень глюкози в крові вкрай важливо. Особливо це стосується людей, які мають діабет. В Helsi+ ви можете щоденно контролювати ці показники. Також ви можете стежити й за рівнем холестерину. Якщо його багато в крові, з часом він починає відкладатись на стінках судин, що згодом може призвести до інсульту чи інфаркту. Тож варто хоча б періодично слідкувати за рівнем холестерину та записувати дані про нього.

Не варто забувати й про індекс маси тіла, обхват талії та спожиті калорії. Helsi+ дає можливість записувати ці показники. Надмірна вага може впливати на розвиток хвороб серця та навіть онкології. Тож варто займатись фізичною активністю, дані про неї ви також можете занотовувати до Helsi+, щоб відстежувати, скільки годин на тиждень ви тренуєтесь. Ось посилання , де можна фіксувати вищеперераховані життєво важливі показники. Зробіть перші записи про спостереження свого тіла просто зараз.

Helsi+ у ближчому майбутньому

Невдовзі Helsi+ можна буде синхронізувати зі смартгаджетами. Тобто всі ваші показники, а це кількість кроків, витраченої активної енергії та калорій, показники пульсу, серцебиття, автоматично потраплятимуть до Helsi+. Це допоможе уникнути ручного введення й значно спростить ваш час. А контролювати своє здоров'я стане ще простіше. Розробники Helsi дбають, аби кожна функція застосунку була простою та зручною у користуванні.

Також у планах розробників, аби Helsi+ вимірювала пульс за допомогою смартфона. Це новинка вже активно тестується, аби точність вимірювання відповідала усім стандартам.

Окрім цього, в Helsi+ з'являться нові розділи.

Весь організм людини, тут ви  зможете вносити інформацію про гормональну систему, органи дихання, кістково-м'язову систему, органи травлення тощо.

Ризики захворювань, у розділі ви зможете дізнатися про фактори, які можуть підвищувати ймовірність патологій. Також тут міститимуться рекомендації, як їх уникнути.

Оцінка симптоматики, допоможе оцінювати симптоми користувача та в реальному часі надаватиме рекомендації щодо поліпшення його стану.

Журнал самопочуття, допоможе занотовувати все про загальний стан, також дасть можливість  відстежувати метрики самопочуття користувачів.

Можна інвестувати в нерухомість чи криптовалюту. Однак найкраще інвестувати у своє  здоров'я, аби прожити життя, зменшуючи ризики виникнення різних хвороб. Медицина стає доступнішою і диджиталізованою, тож варто встигнути підлаштуватись під неї, аби отримувати доступність послуг та користь для свого здоров'я. Все це можливо з Helsi зараз і цілодобово.

Як самостійно й безоплатно розшифрувати аналізи в Helsi+?

Джерело: zt.20minut.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua