Із засідання виконавчого комітету селищної ради

20 вересня 2024 р. 15:14

20 вересня 2024 р. 15:14


19 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради за участю керівників підприємств, установ, організацій, які ведуть діяльність на території Пулинської громади. Вів засідання селищний голова Олександр Гаврилюк.

В ході засідання розглянуто близько 20 питань порядку денного.

Одними з головних питань, що розглянув виконавчий комітет, були питання підготовка об’єктів господарського комплексу селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. З інформацією виступив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, який звернув увагу на проведену роботу по виконанню заходів з підготовки до функціонування в умовах осінньо-зимового періоду закладів освіти, культури, охорони здоров’я, об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури. Про нинішню ситуацію в галузях господарського комплексу доповідали: начальник відділу освіти Наталія Опанащук, начальник відділу гуманітарного Лариса Громська, начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури Іван Кайданюк, директор КБП «Пулинський водоканал» Володимир Пашков.

Крім цього, розглянуто ряд питань служби у справах дітей, зокрема стосовно запровадження послуг патронату над дитиною; створення сім’ї патронатного вихователя, встановлення опіки над дитиною; затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав жительки громади (1983 р.н.) та інших питань. Про це в деталях повідомила начальник служби у справах дітей Марія Остапчук.

Про підготовку проєкту бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2025 рік інформувала начальник фінансового відділу Людмили Сак.

Про делегування повноважень щодо створення осередку вивчення навчального предмета – інтегрованого курсу «Захист України» йшлося у виступі начальника відділу освіти Наталії Опанащук.

В ході роботи виконавчим комітетом прийнято відповідні рішення:

1. Доручено керівникам галузей господарського комплексу селищної ради – закладів освіти, культури, житлово-комунального господарства завершити підготовку підпорядкованих галузей до роботи в осінньо-зимовий період до 15.10.2024 року; забезпечити проходження опалювачам відповідного навчання; забезпечити підпорядковані об’єкти необхідною кількістю палива; заготовити необхідну кількість протиожеледочних матеріалів для посипання доріг.

2. Членами виконавчого комітету вирішено створити робочу групу з питання підготовки проекту бюджету селищної територіальної громади на 2025 рік.

Також створено сім’ю патронатних вихователів на території Кошелівського старостинського округу; визначено помічника патронатного вихователя, який братиме участь у наданні послуг патронату над дитиною; підписано договір про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя.

З цими та іншими рішеннями, прийнятими виконавчим комітетом, можна буде ознайомитись згодом на офіційному веб-сайті Пулинської селищної ради в розділі «Документи».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Із засідання виконавчого комітету селищної ради

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua