Громадська організація «Портал змін» анонсує реалізацію Проєкту «Цикл курсів з неформальної освіти для дорослих»

20 вересня 2024 р. 15:55

20 вересня 2024 р. 15:55


Громадська організація «Портал змін», що діє на території нашої громади, стала переможцем конкурсу мінігрантів від Громадської організації «Горизонт змін» в межах проєкту «Розбудова спроможності та стійкості регіональних ініціатив» за підтримки NED (приватної некомерційної організації США «Національного фонду на підтримку демократії»)

За підтримки донорів буде реалізовано Проєкт «Цикл курсів з неформальної освіти для дорослих» . У межах Проєкту заплановано залучити до навчання мешканців громади віком старше 18 років на п’яти очних курсах: «АНТИСУРЖИК», «Комп’ютерна грамотність: Word, Excel, Power Point», «Основи проєктного менеджменту», «Історія України: на пальцях про головне», «Можливості і таємниці смартофону».

«Портал змін» запрошує всіх, кого зацікавила інформацію про курси та про ініціативу в цілому, відвідати презентацію Проєкту. Захід відбудеться 23 вересня о 15:30 год. в актовій залі селищної ради (вул. Центральна, 38).

Учасники зможуть отримати інформацію про початок Проєкту та терміни його реалізації, специфіку навчання на курсах, познайомляться з викладачами-тренерами та дізнаються про всі інші деталі цієї громадської ініціативи.

Запрошуємо долучитися до презентації та, обравши цікавий для вас курс, пройти навчання і отримати необхідні знання та практичні вміння й навички.

Для тих, хто не зможе відвідати презентацію, матеріали буде опубліковано після заходу. Слідкуйте за новинами на сторінці  ГО «Портал змін» у Facebook , сайті Миропільської громади та каналах комунікації селищної ради у соціальних мережах: Facebook , Telegram , Instagram

Громадська організація «Портал змін» анонсує реалізацію Проєкту «Цикл курсів з неформальної освіти для дорослих»

Джерело: myropilska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua