Відеоряд курсу «АНТИСУРЖИК» з відгуками учасниць та викладачок

13 жовтня 2024 р. 15:49

13 жовтня 2024 р. 15:49


#ГоризонтЗмін #РозвитокНУО

http://surl.li/viapcx

youtube.com

Курс «АНТИСУРЖИК або Мовна гігієна: українська без домішок» став не лише осередком «очищення» мовлення, але й локацією приємного спілкування, позитивного емоційного заряду та соціальної згуртованості. Викладачки-тренерки Людмила Митнік та Валентина Ковальчук щиро надихають учасниць позбавлятися росіянизмів, пишатися українською літературною та не зупинятися у самовдасконаленні у будь-якому віці. Дякуємо викладачкам, а учасницям бажаємо досягти поставленої мети!

З методичними матеріалами, розробленими авторками курсу, можна ознайомитися на сайті Громадської організації «Портал змін» у розділі «Неформальна освіта для дорослих»: https://drive.google.com/drive/folders/1Qouaw46pyrrnrcztE2C1RY3HBgvvofSm

Нагадуємо, що курс проводиться ГО «Портал змін» у межах проєкту «Цикл очних курсів з неформальної освіти для дорослих», за сприяння ГО «Горизонт змін» у межах проєкту «Розбудова спроможності та стійкості регіональних ініціатив», який реалізується за підтримки NED. Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію ГО «Горизонт змін» та NED.

Відеоряд курсу «АНТИСУРЖИК» з відгуками учасниць та викладачок

Джерело: myropilska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua