В Курській області загинув Захисник України Михайло Поліщук

14 жовтня 2024 р. 10:22

14 жовтня 2024 р. 10:22


Звягельщина знову втратила одного зі своїх кращих синів, який віддав своє життя, захищаючи мир в Україні. На Курщині 3 жовтня поблизу населеного пункту Обухівка, Глушковського району загинув житель села Романівка Михайло Олександрович Поліщук, 1992 року народження. Щирі співчуття рідним та близьким Захисника України...

Трагічну звістку повідомила голова Брониківської громади Надія Залевська:

ШАНОВНА ГРОМАДО ! І знову втрата, і знову біль... Ангели летять на небо Ангели ...і ніхто з них не вертається назад... стають сиротами діти, молоді жінки вдовами, а матері втрачають своїх синів-соколів.

Віддав своє життя за Україну та нас з вами, наш земляк, житель села Романівка старший механік-водій механізованої роти, старший солдат ПОЛІЩУК МИХАЙЛО 29.03.1992 р.н. який загинув 03.10.24 року, поблизу населеного пункту Обухівка, Глушковського району, Курської області, під час виконання бойових завдань пов'язаних з захистом Батьківщини.

Надзвичайно дорогою ціною відстоює Україна своє право бути вільною та йти шляхом демократичної країни в сім'ї європейських народів, як цього бажають українці.

У Михайла залишилась дружина Марина, та маленька донечка.

Брониківська сільська рада щиро співчуває сім’ї, рідним та близьким загиблого Героя. Вічна слава тобі, мужній воїне-земляче!

Низький уклін тобі, Герою!"

Михайло Поліщук

В Курській області загинув Захисник України Михайло Поліщук

Джерело: novograd.city