Представники селищної ради взяли участь у навчанні з розвитку сімейного виховання та догляду дітей

14 жовтня 2024 р. 13:07

14 жовтня 2024 р. 13:07


10 - 11 жовтня представники Пулинської громади: секретар ради Олена Гузюк, начальник служби у справах дітей Марія Остапчук, директор центру надання соціальних послуг Аліна Грибан взяли участь у навчанні для представників демонстраційних областей щодо планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні на регіональному та місцевому рівнях .

Навчання організован е Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей , що проходило у м. Київ. У н ьому взяли участь 70 представників з 4 областей України, а саме: Київської, Житомирської, Львівської та Закарпатської .

Житомирщину представляли 6 громад . Це – Житомирська, Звягельська, Пулинська, Коростишівська, Коростенська та Березівська .

У ході навчання присутні ознайомились з міжнародним досвідом реалізації реформи системи догляду та підтримки дітей, проаналізували підходи до трансформації закладів інституційного догляду відповідно до потреб та інтересів кожної дитини, отримали методичні рекомендації до розробки регіональних та місцевих планів з реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні на 2024- 2028 роки.

Фото без опису

Фото без опису

Представники селищної ради взяли участь у навчанні з розвитку сімейного виховання та догляду дітей

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua