Турнір пам’яті загиблих Героїв-земляків

15 жовтня 2024 р. 01:10

15 жовтня 2024 р. 01:10


12 жовтня у селі Чернявка відбувся футбольний турнір пам яті загиблих Героїв -земляків О лега Г рибана , В італія К орнійчука , Д митра Л убіна , які віддали своє життя в боротьбі з російськими окупантами за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Спортивний захід відбувся завдяки ініціативі рідних, друзів, учнівського і педагогічного колективів Чернявської філії Пулинського ліцею та небайдужих громадян, що долучилися до посильної спонсорської допомоги .

На відкритті турніру побував селищний голова Олександр Гаврилюк, який привітав присутніх та закликав вічно пам’ятати наших Захисників. До присутніх також звернулася староста Пулино-Гутського округу Тетяна Костриця.

Цього суботнього дня село Чернявка неначе ожило. А дже туди при було багато людей, щоб вшанувати світлу пам'ять Г ероїв-земляків, активно провести час, вболіваючи за свою улюблену спортивну команду.

У турнірі взяли участь футболісти таких населених пунктів: Чернявка, Кошелівка, Дворище, Гута-Юстинівка, Соколів та команда Пулинського ліцею .

За результатами гри перемогу здобула команда "Сокіл" (с. Соколів) . Д руг у сходику посіли гравці команди Пулинського ліцею . Б ронзу вибороли господарі поля команда "Дружба".

Переможці нагороджені кубками, медалями та Д ипломами . П одяки за участь у турнірі були вручені футболістам сіл Нов ий Завод, Кошелівк а та команді Корнійчуків .

Під час турніру проходив благодійний ярмарок, на якому учні та вчителі про понували присутнім різноманітні смаколики, а отримані кошти (7 . 437 гривень) підуть на потреби З бройних С ил У країни.

Організатори турніру висловлюють щиру вдячність спонсорам : Сергію Перегуді з а надані кубки та дипломи, Івану Ткаченку за кошти на придбання медалей, Олексі ю Можарівськ ому , а також всім благодійникам, які долучилися та підтримали ініціативу в проведенні щорічного футбольного турніру пам'яті загиблих Г ероїв.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Турнір пам’яті загиблих Героїв-земляків

Джерело: pulynska-gromada.gov.ua