Покрівля хліва зайнялася вогнем: на Звягельщині рятувальники ліквідували пожежу

15 жовтня 2024 р. 10:14

15 жовтня 2024 р. 10:14


В смт Ємільчине рятувальники ліквідували пожежу у господарській споруді, де вогнем була охоплена покрівля хліва. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані гараж та сінник.

13 жовтня о 16:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в смт Ємільчине, розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області. По прибуттю до місця події бійців ДСНС було встановлено, що вогнем охоплена покрівля хліва. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані гараж та сінник.

Рятувальники подали воду на захист суміжних будівель та на гасіння пожежі. Для оперативності гасіння також було залучено додатковий розрахунок. Спільними зусиллями двох відділень о 16:37 пожежу локалізували, а за годину повністю ліквідували.

Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю господарчої споруди та 3 т сіна, яке зберігалось на горищі, ще 2 споруди вдалося врятувати.

За попередньою версією займання могло виникнути через порушення правил експлуатації пічного опалення.

Раніше ми писали, що звягельські вогнеборці врятували приватне домоволодіння в с. Красилівка від повного знищення пожежею. Деталі тут .

Покрівля хліва зайнялася вогнем: на Звягельщині рятувальники ліквідували пожежу

Джерело: novograd.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua