У Звягелі на базі ДЮКФП відбувся шостий тур Чемпіонату України з футболу (Перша Ліга)

16 жовтня 2024 р. 15:28

16 жовтня 2024 р. 15:28


У неділю, 13 жовтня, футбольне життя Звягеля вирувало пристрастями. На стадіоні ДЮКФП відбувся шостий тур Чемпіонату України з футболу сезону 2024/2025 серед юнацьких команд Першої Ліги. Місцеві футболісти приймали гостей з Хмельницького — команди ФШ "Мрія".

День видався багатим на емоції та контрасти. Старша команда U17 під керівництвом Андрія Лося влаштувала справжній футбольний феєрверк. Юні звягеляни не залишили жодних шансів суперникам, розгромивши їх з нищівним рахунком 7:0. Це була не просто перемога, а справжня демонстрація сили та майстерності наших юніорів.

Однак фортуна виявилася не такою прихильною до молодшої команди U15. Підопічні В'ячеслава Шевчука зіткнулися з жорстким опором хмельничан. Попри самовіддану гру та підтримку вболівальників, наші кадети поступилися з рахунком 0:2. Матч видався напруженим, і кожен гол давався суперникам ціною неймовірних зусиль.

Автор: Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки У Звягелі на базі ДЮКФП відбувся шостий тур Чемпіонату України з футболу (Перша Ліга)

За інформацією Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки

У Звягелі на базі ДЮКФП відбувся шостий тур Чемпіонату України з футболу (Перша Ліга)

Джерело: novograd.city