Звягельські слідчі завершили розслідування: жительці Закарпаття загрожує до 10 років

17 жовтня 2024 р. 10:57

17 жовтня 2024 р. 10:57


Нагадаємо, наприкінці липня у м. Звягелі правоохоронці затримали 27-річну жінку за підозрою у розповсюдженні наркотичних речовин. У неї при собі був згорток з амфетаміном, а під час особистого обшуку правоохоронці виявили ще десяток пакунків з психотропами, що зберігались у музичній колонці.

Поліцейські встановили, що затримана встигла зробити ще кілька десятків «закладок» у різних мікрорайонах міста. Правоохоронці вилучили зі сховків заборонені речовини.

Досудовим розслідуванням встановлено, що фігурантка отримувала партії наркотиків поштою. Зроблені «закладки» вона фотографувала та надсилала їх з координатами в один з анонімних чат-ботів.

Отримавши відповідні висновки експертів, слідчі Звягельського районного відділу поліції оголосили жінці про підозри в незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України). Днями обвинувальний акт було скеровано до суду.

За чинним законодавством обвинуваченій може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Звягельський районний відділ поліції

Звягельські слідчі завершили розслідування: жительці Закарпаття загрожує до 10 років

Джерело: novograd.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua