Що подивитися після "Сутінок": 5 фільмів, які затягнуть не гірше вампірської саги

17 жовтня 2024 р. 18:10

17 жовтня 2024 р. 18:10


Якщо ти все ще відчуваєш спрагу після перегляду "Сутінок" і не можеш залишити світ вампірів, перевертнів і нереальної романтики, не хвилюйся — є ще багато фільмів, які змусять твоє серце битися швидше. Ми підібрали кілька схожих фільмів, які варто переглянути.

"Щоденники вампіра" (The Vampire Diaries)

Якщо ти фанат напружених стосунків між вампірами та людьми, "Щоденники вампіра" — ідеальний вибір. Тут теж є трикутник кохання, але ще більше інтриги, таємниць і містики. Стосунки між братами Сальваторе та їхніми почуттями до однієї дівчини стануть захопливим продовженням для фанатів "Сутінок".

"Справжня кров" (True Blood)

Цей серіал занурює нас у ще більш похмурий і дорослий світ, де вампіри та інші надприродні істоти живуть відкрито серед людей. Якщо тебе приваблює більше драми, небезпеки та пристрасті, "Справжня кров" має всі ці елементи з особливим колоритом.

"Красуня і чудовисько" (Beauty and the Beast)

Якщо в "Сутінках" тебе більше захопила тема любові між зовсім різними істотами, зверни увагу на "Красуню і чудовисько". Це класична казка про те, як любов здатна подолати всі перепони та трансформувати навіть найтемніші серця. Версія 2017 року з Еммою Вотсон чудово поєднує магію, романтику та естетику.

"Червона шапочка" (Red Riding Hood)

Цей фільм із Амандою Сейфрід у головній ролі переносить відомий сюжет "Червоної Шапочки" у темний фентезійний світ. Тут є перевертні, загадкове вбивство та таємниця, яка охоплює все село. Як і в "Сутінках", у цьому фільмі важливе місце займають надприродні сили та любов, яка бореться зі страхом.

"Прекрасні створіння" (Beautiful Creatures)

Цей фільм схожий за атмосферою з "Сутінками" завдяки поєднанню магії та романтики. Головна героїня – дівчина з магічною родиною, якій доведеться вибирати між світлом і темрявою. І знову – неможливе кохання, надприродні сили та непередбачувані рішення.

Ці фільми і серіали допоможуть тобі залишитися в світі, де магія, містика і пристрасна романтика переплітаються в неймовірні історії, здатні захопити тебе з головою. Не зупиняйся на "Сутінках" — світ темної магії та кохання лише починається!

Що подивитися після "Сутінок": 5 фільмів, які затягнуть не гірше вампірської саги

Джерело: novograd.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua