Потрібна кров всіх груп: звягелян закликають стати донорами

18 жовтня 2024 р. 11:02

18 жовтня 2024 р. 11:02


"Наразі маємо велику потребу у донорах всіх груп крові", — йдеться у повідомленні Житомирського обласного центру крові. Звягеляни можуть долучитися до збору крові, яка рятує життя, адже 22 жовтня у лікарні Звягеля з 9:00 до 13:00 кожен охочий зможе стати донором.

"Друзі, запаси крові надзвичайно мінливі, щодня виникає потреба в поповненні тієї чи іншої групи крові, тому не зволікайте — долучіться до лав донорських сил України вже сьогодні. Ваша кров може і вміє воювати", — закликають в обласному центрі крові.

Незабаром у Звягелі відбудеться акція зі збору донорської крові.Організатори подбали про те, щоб зробити процес донорства не лише корисним для інших, але й вигідним для самих донорів. Кожен учасник акції отримає безкоштовний пакет сучасних медичних досліджень, включаючи визначення групи крові, резус-фактора, рівня гемоглобіну, а також аналізи на ВІЛ, гепатити B і С та сифіліс.

Стати донором може кожен громадянин України від 18 років, який не має протипоказань. Все, що потрібно — це паспорт та ідентифікаційний код.

Для тих, хто цінує свій час, організатори передбачили можливість попереднього запису. Достатньо зателефонувати за номерами 098-218-50-96 або (4141) 3-50-79, і ваше місце в черзі буде зарезервовано.

Отже, 22 жовтня у вас є шанс стати справжнім героєм та допомогти у порятунку життів. Просто прийдіть до лікарні, простягніть руку допомоги й відчуйте, як ваш невеликий внесок може змінити чиюсь долю.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 063-822-19-62 або (0412) 33-30-24.

Раніше ми писали, що звягельські лісівники здали кров на підтримку захисників України. Деталі тут .

Потрібна кров всіх груп: звягелян закликають стати донорами

Джерело: novograd.city