Поліція Житомирщини закликає батьків вчасно повідомляти про зникнення дітей

18 жовтня 2024 р. 11:13

18 жовтня 2024 р. 11:13


Поліція Житомирщини звертається до батьків з проханням вчасно повідомляти про зникнення дітей, оскільки час є вирішальним фактором у пошуку та безпечному поверненні дитини. Чим швидше правоохоронці розпочнуть пошуки, тим більша ймовірність уникнути негативних наслідків.

Важливість оперативності у розшуку дітей

Ввечері 17 жовтня не повернувся додому 10-річний хлопчик з Житомира. Рідні спершу вирішили не звертатися до поліції, розмістивши повідомлення у соціальних мережах. Вони вважали, що нічні пошуки поліція не проводить. Лише після того, як ювенальні поліцейські побачили публікацію та зв’язалися з матір’ю, був розпочатий офіційний розшук.

«На щастя, хлопчика знайшли у товариша, де він залишився на ночівлю. Все завершилось добре, але ситуація могла бути іншою», — зазначають правоохоронці.

Поліція Житомирщини нагадує про необхідність оперативних дій

Поліцейські закликають громадян у разі зникнення людей, незалежно від віку, негайно звертатися до поліції. Затримка у повідомленні може ускладнити пошуки, тоді як правоохоронці готові оперативно розпочати дії, використовуючи всі необхідні засоби для пошуку зниклих.

Заключні поради

Не варто втрачати час на самостійні пошуки або чекати певний період перед зверненням до поліції. Правоохоронці працюють цілодобово та негайно приступають до розшуку, що допомагає швидше повернути зниклих додому.

Поліція Житомирщини закликає батьків вчасно повідомляти про зникнення дітей

Джерело: 1.zt.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua