«Подаруй тепло ЗСУ»: житомирян закликають долучатися до благодійної акції

18 жовтня 2024 р. 12:25

18 жовтня 2024 р. 12:25


У Житомирі запустили благодійну акцію з допомоги військовим — збиратимуть бокси із найнеобхіднішим — ліками, продуктами харчування, зігрівайками та засобами гігієни. Ініціативу проводять в освітньо-культурному та волонтерському Гончаренко центрі.

Як зазначають організатори, з наближенням зими військовам як ніколи потрібна підтримка та тепло. Тому команда вирішила відновити благодійну акцію та зібрати бокси для захисників.

«Військові на фронті щодня борються за майбутнє України, а наше завдання — допомагати їм. Захисникам дуже важливо відчувати вдячність від нас за те, що вони роблять для України та українців. Ми з командою вирішили організувати благодійну акцію та передати військовим частину нашої любові. Закликаємо житомирців приносити найнеобхідніше до Гончаренко центру — ми подбаємо, аби військові отримали частину тепла якнайшвидше» , — діляться у просторі.

Усіх охочих долучитись до акції заохочують приносити зігрівайки для рук, ніг та тіла, вологі серветки, супи швидкого приготування та протизастудні лікарські засоби.

Збір проводитимуть у Гончаренко центрі Житомир за адресою вул. Михайлівська, 12, а приносити допомогу можна з понеділка по суботу з 12:00 до 19:00. З усіх питань радять звертатися за номером +380 67 276 17 35.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

«Подаруй тепло ЗСУ»: житомирян закликають долучатися до благодійної акції

Джерело: zhzh.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua