TALENTA – ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРОК

18 жовтня 2024 р. 19:38

18 жовтня 2024 р. 19:38


Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2024 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Організаційним партнером програми є ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку».

Програма передбачає проведення навчального онлайн-хабу, який охоплюватиме широкий спектр тем з управління бізнесом, а також грантову програму для учасниць. Цільове спрямування грантів – розвиток або впровадження переробки та впровадження складових соціальної відповідальності, що сприятиме досягненню цілей сталого розвитку і задоволення актуальних потреб територіальних громад.

У 2024 році призовий фонд програми становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між проєктами, що отримають найвищі оцінки за рішенням членів експертної ради.

Взяти участь у програмі можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10 000 осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

Прийом заявок від учасників/учасниць триватиме до 8 листопада 2024 року.

Зареєструватись необхідно за посиланням: https://forms.gle/GKy128qqkKqgBwCaA

Контакти: talenta@bard.cv.ua

Отримати додаткову інформацію про програму можна на сайті компанії Corteva: http://bit.ly/3JfiXvw

TALENTA – ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРОК

Джерело: chudniv-miskrada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua