Кабмін погодив призначення нової заступниці голови Житомирської ОДА

19 жовтня 2024 р. 10:24

19 жовтня 2024 р. 10:24


Наталія Арендарчук відповідатиме за агропромисловий комплекс та економіку

Учора, 18 жовтня, Кабінет міністрів погодив призначення Арендарчук Наталії Петрівни заступником голови Житомирської обласної державної адміністрації — Віталія Бунечка.

У коментарі Суспільному Наталія Арендарчук підтвердила своє призначення. Сказала, що на новій посаді вона відповідатиме за напрям АПК та економіку.

«Так, буду працювати на посаді заступниці голови Житомирської ОВА, відповідатиму за агропромисловий комплекс та економіку. Більше подробиць, на жаль, поки не знаю, бо зараз продовжую працювати, сьогодні чимало нарад. Віталій Іванович (голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко — ред.) запросив до себе і повідомив мене про це, сама я ще нічого не знаю стосовно того, з якого дня мене призначено», — сказала журналістам Суспільного Наталія Арендарчук.

Наталія Арендарчук зараз працює директором Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики, а її чоловік Валентин Арендарчук очолює Департамент освіти Житомирської міської ради. За 2023 рік Наталія Арендарчук отримала в департаменті 870 тис. 442 грн зарплати.

У вересні цього року заступника голови Житомирської ОВА Юрія Денисовця обрали секретарем Коростишівської міської ради, згодом мера та попереднього секретаря звільнили, і Денисовець став виконуючим обов’язки міського голови Коростишева.

Після цього у голови ОВА Віталія Бунечка залишилося четверо заступників.

Кабмін погодив призначення нової заступниці голови Житомирської ОДА

По темі: Колишній мер Житомира став головою Держагентства відновлення

Кабмін погодив призначення нової заступниці голови Житомирської ОДА

Джерело: malyn.media

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua