Напередодні професійного свята в Овручі вітали хлібопекарської галузі

19 жовтня 2024 р. 16:34

19 жовтня 2024 р. 16:34


У третю неділю жовтня традиційно відзначають свято люди, які пов'язали своє життя з харчовою промисловістю.

Однією із галузей харчової промисловості є - хлібопекарська, що займає почесне місце в економіці країни, адже забезпечує населення основним продуктом харчування – хлібом.

Професіоналам цієї сфери надана особлива шана, бо вони відіграють важливу роль у забезпечені продовольчої безпеки населення. Недарма про них завжди говорять: «Хвала рукам, що пахнуть хлібом!». Хліб печуть люди зі щирою душею та добрим серцем.

Саме таких людей напередодні свята зібрав урочистий захід, який відбувся на території ТОВ "МОНОЛІТ-МВ" в м. Овруч.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв , які полягли на полі бою, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.

Колектив підприємства привітала директор – Валентина Куліш, яка зазначила, що колектив хлібозаводу – це одна велика родина, люди, які пліч-о-пліч працюють та дбають, щоб у кожного жителя Овруччини на столі був свіжий та запашний хліб, при цьому наголосила: «Ми не зупиняємося на досягнутому, попереду багато планів і ми прикладемо максимум зусиль, щоб втілити їх у життя».

Своєю чергою, Овруцький міський голова Іван Коруд  привітав колектив хлібозаводу зі святом, підкресливши важливість їхньої праці для громади. Він зазначив: «Паляниця на нашому столі - це результат багатьох годин вашої кропіткої праці. У кожній хлібині закладена любов, натхнення та частинка душі кожного з вас». Міський голова  подякував всім працівникам та партнерам хлібозаводу за те, що всі разом, складають такий великий і дружній колектив однодумців, який робить велику справу, забезпечуючи споживачів важливим продуктом – хлібом. Окрім того, за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток харчової промисловості та з нагоди професійного свята  вручив Почесні грамоти та Грамоти працівникам підприємства.

З Днем працівників харчової промисловості!

Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена, а результати вашої роботи – смачними і корисними для всіх нас.

Дякуємо за вашу відданість і майстерність!

Напередодні професійного свята в Овручі вітали хлібопекарської галузі

Джерело: ovrucka-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua