«Три роки роботи»: малинський музикант Михайло Тараскін випустив дебютний альбом

21 жовтня 2024 р. 12:54

21 жовтня 2024 р. 12:54


Це його перший публічний альбом. Він складається із 13 композицій, які відображають широкий спектр емоцій та досвіду, зокрема, «уявні лабіринти» людських переживань

Михайло Тараскін, відомий під псевдонімом TARAS KEEN, презентував слухачам альбом під назвою «Уявні лабіринти». У нього ввійшло 13 композицій, серед яких дует із сином.

Автор описує свій альбом як мандрівку через «уявні лабіринти» людських відчуттів та емоцій. За його словами, ці лабіринти охоплюють усе: радість і печаль, любов і ненависть, що відображається у його музиці.

«Три роки роботи»: малинський музикант Михайло Тараскін випустив дебютний альбом

«У кожному куточку, на кожному перехресті цих лабіринтів є наші страхи, наші образи у спілкуванні, наші маленькі проблеми та величезні труднощі. Там ховаються усі таємниці наших стосунків. Там, поряд, у безмовній тиші, чекають на нас і щирі сльози радості, і брехливі посмішки байдужості. Такі наші буденні життєві сенси.

Тому мої пісні я створюю такими, яким є усе наше життя. У моїх лабіринтах є і добро, і зло, і радість, і печаль, і любов, і ненависть. І тепер ви ще більше розумієте, чому», — каже Михайло Тараскін (TARAS KEEN), про альбом «Уявні лабіринти».

Серед композицій альбому можна знайти як енергійні треки, так і акустичні версії, що додають інтимності та глибини звучанню.

Однією з найбільш зворушливих є пісня «Фанти (якби не війна)», яка відображає актуальні для України теми.

Ось перелік композицій (послухати можна — за посиланням) :

Над альбомом працювала команда професіоналів: від аранжування і саунд-продакшну до відеомонтажу та художнього оформлення.

@taras_keen — автор слів, музики та вокалу

@rogalexmusic — аранжування саунд-продакшн, зведення, мастерінг, мульті-інструментал

@mark.taraskin — вокал, редактинг, продакшн

@vovapavlovsky – гітари

@maximpron —  відео, монтаж

@b.mazurok — художник, обкладинки

@sersey.motion — анімація, обкладинка

@margotaraskina — просування, режисер, фотограф

@alexey.kd — відеокліп

@danylk000 — анімація, лірик-відео

А також актори: @khrystyna_muliarchuk @artem_sekov

Виконавець подякував за слова @listenlett (Тетяні Кочетковій). Вона, зокрема, написала слова до композиції «Згадую», яка вийшла днями й також стала частинкою нового альбому. У своїх соцмережах авторка вже залишила вітальний допис:

«У складі нового альбомy TARAS KEEN «Уявні лабіринти», вийшла пісня «Згадую». У другому куплеті ви можете впізнати вже знайомий вірш: «Я до тебе з букетом живих півоній». Я щаслива, що він ожив у цій композиції. Запрошую до перегляду кліпу».

По темі:

«Три роки роботи»: малинський музикант Михайло Тараскін випустив дебютний альбом

Джерело: malyn.media

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua