Полювання на окупантів з небес: оператори дронів 30 ОМБр розчищають сіру зону від ворога

22 жовтня 2024 р. 10:30

22 жовтня 2024 р. 10:30


30-та окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького поділилася результатами роботи своїх операторів дронів на передовій. У відеоматеріалі продемонстровано серію точних ударів по російських загарбниках у сірій зоні.

"Все, що рухається у сірій зоні перед нашими окопами моментально розноситься нашими бомберами на друзки!" — повідомляють військові, демонструючи ефективність української тактики використання безпілотників.

Відеопідбірка наочно показує, як українські захисники вправно використовують сучасні технології для знищення ворога. Дрони-бомбардувальники стали справжнім жахом для окупантів, не даючи їм можливості безпечно пересуватися поблизу українських позицій.

Бійці 30-ї бригади в черговий раз довели, що українські воїни майстерно опанували мистецтво використання безпілотників, перетворивши їх на ефективний інструмент знищення ворога. Кожен успішний удар — це ще один крок до перемоги та звільнення української землі від загарбників.

Раніше ми публікували фото наших мужніх піхотинців, які своїм рішучим просуванням у наступі й наполегливим опором в обороні в тісній взаємодії з артилерією, танками та авіацією вирішують результат бою. Деталі тут .

Полювання на окупантів з небес: оператори дронів 30 ОМБр розчищають сіру зону від ворога

Джерело: novograd.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua