29 жовтня відбудеться круглий стіл «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії”

22 жовтня 2024 р. 14:02

22 жовтня 2024 р. 14:02


За ініціативи Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» , ГО «Національна асоціація спинальників України» та Комітету Національної асоціації адвокатів України з питань захисту прав осіб з інвалідністю спільно організовано круглий стіл на тему: « Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії» .

Захід відбудеться 29 жовтня 2024 року о 10:00 у змішаному форматі: у режимі онлайн – за допомогою платформи Zoom, або офлайн – у приміщенні НААУ за адресою: вул. Борисоглібська 3, 5-й поверх, м. Київ.

У заході візьмуть участь народні депутати України, представники  центральних та місцевих органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної  Ради України з прав людини, громадських організацій.

Актуальність проведення заходу полягає в тому, що за статистикою МОЗ, 20 тисяч людей будуть потребувати протезування внаслідок збройної агресії російської федерації. І це не остаточні дані. Пошук оптимального протезного вироба, який дозволив би максимально відновити функціональність кінцівок – складнийпроцес.

Під час проведення круглого столу планується обговорити такі питання.

Основною метою заходу є виявлення проблемних питань, пов’язаних із законодавчим врегулюванням протезування і ззастосування мінноваційних технологій в Україні, аналіз клінічної доцільності різних методів протезування та висвітлення реабілітаційної допомоги українцям, які її потребують .

Модератор-доповідачі:

Олександр Вознюк – голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів», голова Комітету НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю.

Спікерами будуть заступник голови Комітету НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю Богдан Кондратенко та член цього ж Комітету Віталій Жуковський.

Тема: – «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії».

Дата: 29 жовтня 2024 року

Час: 10 годин 00 хвилин.

Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/g15U26yusFkQ3u9E6

Посилання на відеоконференцію: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_wRqlKysUQcKQTrOwD4ix3w

Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та громадською організацією «Національна асоціація спинальників України» та КомітетомНаціональної асоціації адвокатів України з питань захисту прав осіб з інвалідністю.

Управління сім’ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради

29 жовтня відбудеться круглий стіл «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії”

Джерело: berdychiv-rada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua